Spakenburg

1 - 3

2e divisie 2e divisie

8 februari 2020 15:30

HHC Hardenberg heeft goede zaken gedaan in Bunschoten-Spakenburg. Op de Westmaat wonnen de Hardenbergers met 1-3 van SV Spakenburg. Jurjan Mannes was met twee doelpunten de man of the match.

De ploeg van Gert Jan Karsten had een slechte start. Robin Eindhoven wist de bal al na twee minuten binnen te koppen: 1-0. Daarna leek het aanpoten voor HHC Hardenberg. Kevin Görtz kreeg een flinke kans, al werd zijn schot goed gekeerd door doelman Leon ter Wielen. De tweede echte mogelijkheid voor HHC bleek direct raak. Rob van der Leij, die zich vrij speelde, passte de bal naar Mannes. Hij werd gehinderd in z'n loop, maar schoot toch binnen.

Net voor rust deelde HHC Hardenberg de Blauwen een dreun uit. Mannes scoorde opnieuw na een fout van Ter Wielen. Voormalig HHC-speler Koos Werkman probeerde het nog met een kopbal te herstellen, maar de bal ging net over het doel van Sander Danes. Na rust begon HHC goed met een kopbal van Serge Fatima op de kruising. Ravelino Junte bepaalde de einduitslag al in de 56ste minuut nadat hij op aangeven van Rick Hemmink binnenschoot. Persoonlijke fouten bij SV Spakenburg voerden de boventoon.