2 - 0

2e divisie 2e divisie

16 november 2019 14:30

J. (Jorn) te Kloeze

HHC Hardenberg kon het niet opbrengen om beter te voetballen dan VV Noordwijk. De ploeg van Gert Jan Karsten ging met 2-0 over de knie van de Zuid-Hollanders.

In de eerste helft begonnen de Hardenbergers nog redelijk. De eerste en grootste kans van HHC was een schot van Rob van der Leij in de zesde minuut. Het lukte de gasten niet om op voorsprong te komen. Na kansen voor Mannes en Bouws begon Noordwijk beter te spelen. Mogelijkheden van Denzel James en Raïes Roshanali werden echter niet verzilverd. Ook Nick de Bondt kreeg een kans te scoren, maar ook hij verzuimde.

In de tweede helft was HHC Hardenberg nauwelijks gevaarlijk. Noordwijk daarentegen kwam met veel offensief. In de 56ste minuut opende het team van Kees Zethof de score: 1-0. Amper tien minuten later viel het tweede doelpunt. James schoot tegen het been van Serge Fatima, die ervoor zorgde dat de bal van richting veranderde en Danes passeerde.

De drie wissels van HHC Hardenberg zorgden niet voor de flair die Karsten graag wilde zien. Een kwartier voor tijd kreeg de trainer nog een tegenvaller te verwerken. Fatima, die al een eigen doelpunt maakte, viel uit met een hoofdblessure. Daardoor kwamen de Hardenbergers met tien man te staan. In de laatste minuut kreeg Noordwijk nog een kans, maar scoren deed het niet meer.