Datum

9 november 2019 12:15

Accommodatie

Onbekend

Voor de wedstrijd om 10:00 verzamelen op de Boshoek waarna we vervolgens foto's lieten maken in ons tenue door Renate. Lachen, gieren en brullen was het en we hadden eindelijk ons hele team compleet.
Vervolgens stapte we in de auto naar Marienberg waar ons een belangrijke wedstrijd stond te wachten. Koude dag waarbij veel wind stond merkte we al gelijk. De scheids floot af en we begonnen aan de wedstrijd. Helaas bleek Marienberg vanaf de aftrap veel veller en hadden zowel hun eerste kansen. In de 32e minuut een penalty tegen, wat bij ons voor veel onrust zorgde. Veel lange ballen waardoor we maar niet in de wedstrijd kwamen. 1 kans vlak voor rust ging door Mieke naast. Na de rust begonnen we met veel nieuwe moed, helaas niet genoeg want de 2-0 vloog erin vanuit een corner. Al met al een behoorlijk saaie wedstrijd vanaf onze kant. Marienberg was de betere partij en met 0 punten op zak vertrokken we weer terug naar de Boshoek.