16 november 2019 14:30

Accommodatie

Onbekend

HHC vrouwen 2 - Oranje Nassau vrouwen 1:
Een wedstrijd tegen de dames van Oranje Nassau op onze thuis basis de Boshoek. Een tegenstander waar we voorafgaand al enkele dingen van wisten. Ons strijdplan donderdag al klaar met vervolgens een wedstrijdbespreking voor de wedstrijd. We wisten wat er van ons verwacht werd en een goed begin is het halve werk zou je zeggen.
Met een groot publiek starte de scheidsrechter om half 3 de wedstrijd. Om 1 over half 3 lag de bal al in het doel. Echter was dit het verkeerde doel... De tegenstander zette vanaf onze aftrap direct druk en werd hierbij de bal gehaastig weg gespeeld tot een corner. Corner werd binnen gewerkt door de dames van Oranje Nassau en het score bord stond op 0-1. Oeii, de westrijd was begonnen. Even was het rustig en zette HHC de druk iets meer op. Dit resulteerde in enkele goede driehoekjes. Uit 1 van deze driehoekjes kwam de bal in de 9e minuut bij mieke terecht die de bal voor krijgt. Helaas kwam Kirsten net niet aan de bal en rolde de deze voorlangs. Zo ging het spel even over en weer. Tot in de 19e minuut de tegenstander een vrije bal krijgt net buiten de zestien en deze binnen werkt 0-2.. 10 minuten later stond Loes in 1x achter de bal voor een penalty. Daniek werd vast gehouden in de 16 en bedacht zich geen moment en won hiermee een penalty. Goed benut en Loes schiet strak de 1-2 binnen. In de 33e minuut krijgt de tegenstander wederom een corner die in eerste instantie goed werd weggewerkt door Manouk. Echter bleven wij kijken en kon de tegenstander de 1-3 binnen schieten.. Ook in de 38e en en 45e minuut wist de tegenstander het net te vinden en gingen we de rust in met een 1-5 achterstand..

In de rust met een warme beker thee de formatie een beetje aangepast en wat frisse wissels kwamen binnen de lijnen. In de tweede helft kwamen wij iets meer aan het voetballen en kwamen we er met vlagen goed uit. Helaas kwamen hier geen doelpunten uit voort. Leonie die ons nog een paar keer goed redde, moesten we in minuut 67 nog een tegengoal incasseren. De laatste minuten gingen voorbij en kregen wij nog enkele kansen. Na 90 minuten vloot de scheids af en druipte we met een 1-6 nederlaag het veld af waarbij de puppy van Daniek en Marlijn ons opwachtte om ons iets op te vrolijken. Komende week werk aan de winkel, want volgende week krijgen wij de blauwen van Hardenberg 85 op bezoek.