28 september 2019 12:30

Accommodatie

Onbekend

Om 12.30 floot de scheids af en hadden wij aftrap. We hadden van te voren besproken dat we niet veel zouden veranderen aan onze tactiek en dat we gewoon ons eigen spelletje zouden spelen.
We stonden aan de goeie kant van het veld en we bouwden mooi op. Mirjam kwam goed voor het doel in de 2e minuut maar de bal belandde helaas op de lat.
We merkten dat we wel meer druk konden zetten en dat deden we ook, wat resulteerde in een corner. De afvallende bal was voor Mirjam en die schoot de bal in het net, 1-0 in de 8e minuut.
We voetbalden door en richting de 13e minuut schoot Mirjam weer de bal in het net! 2-0
De tegenstander was nog niet echt gevaarlijk geweest en dat voelde goed. Daniek maakte een spint naar voren maar werd in het 16 meter gebied neer geschopt. De scheids floot en het was een penalty. Loes schoot de bal mooi in het hoekje en scoorde, 3-0 in de 18e minuut.
Hierna gingen we lekker voetballen en scoorde Daniek 3 keer in 10 minuten! In de 26e minuut stuurde Loes Daniek weg met een diepe bal die in het net ging, in de 28e minuut scoorde Daniek met haar linkerbeentje en in de 36e minuut de 6-0 door een assist van Manouk.
In de 40e minuut nam Loes een vrije bal, maar de keeper had hem niet klem dus dat werd de 7-0, wat ook de ruststand was.
In de kleedkamer hebben we niet veel besproken want het ging goed en we stonden voor, we moesten gewoon proberen de 0 te houden.
De tweede helft was wat slordiger, de tegenstander was meer aan de bal en ze begonnen meer te voetballen. Toen ze een ingooi hadden in de hoek van onze helft kwam de bal tegen Demi's arm aan. De scheidsrechter floot en beweerde dat de hands in het 16 meter gebied was, wat het dus duidelijk niet was. De grensrechter, wijzelf en zelfs de tégenstander zeiden dat het ver buiten de 16 was. De scheidsrechter wilde niet luisteren en de tegenstander nam de penalty, die helaas niet tegengehouden kon worden, 7-1 in de 52e minuut.
We gingen weer verder en de tegenstander kwam op onze helft. Ze zag een kans om te schieten en helaas zat hij bij ons in het net, 7-2 in de 61e minuut.
We moesten blijven voetballen en niet mee gaan in hun spel. We herpakten ons goed want in de 71e minuut gooide Daniek haar hoofd tegen de bal aan en ze scoorde! 8-2 èn taart komende training.
We speelden bij vlagen echt goed voetbal en maakten mooie combinaties.
In de 89e minuut schoot Daniek de bal er voor de laatste keer in en maakte de 9-2 voor het eindfluitje klonk.

Het was een mooie wedstrijd met een nog mooiere uitkomst. Onze topscoorster Daniek heeft duckie gekregen.

#bedanktvoorhetverslagmarlijn#vorigeweekwasgeenincident#opnaarvolgendeweek#80minutengevoetbald