Mieke Buist (schot)
85'

4e klasse 05

5 oktober 2019 12:30

Vandaag hebben we gevoetbald tegen Hulzense boys VR1. We wisten niet veel over hun, alleen dat ze hun eerste wedstrijd hebben verloren met 4-3 en de tweede wedstrijd hebben ze gewonnen met 6-0.
Om 12.30 floot de scheidsrechter af. In de eerste paar minuten begonnen we goed. Maar in de tweede minuut kreeg Daniek een kans na een mooie actie. Maar helaas ... die was niet raak. In de 6e minuut kreeg Karina een mooie bal van Mieke. En ... ja hoor Karina schoot de 1-0 in. YES!!!
In de 20ste minuut scoorde de tegenstander. Jammer 1-1. Marlijn zat er een paar keer goed tussen en Linda had een paar goeie reddingen.
We hadden moeite om ons spel te spelen. Een goeie combinatie van Daniek en Mirjam, maar helaas die was niet raak. Claudia komt in voor Manouk, nieuwe informatie: 3-4-3. De rust gingen we in met 1-1.
In de rust werd gezegd dat we meer ons spel moeten spelen. In de 50ste minuut kwam Loes erin voor Kirsten. Na een paar goeie reddingen van Linda en een paar kansen, maar ... nog steeds geen doelpunt.
De bal belande op Janita, het pootje van haar bril was dit keer niet stuk maar het glas lag er uit. Manouk kwam erin voor Janita en Leone kwam erin voor Mieke. De minuten gingen voorbij maar nog steeds geen goal. De kansen vlogen voorbij maar nog steeds geen doelpunt. Mariel kwam erin voor Marlijn, dit was Mariel haar eerste wedstrijd nadat ze een tijdje niet meer gevoetbald heeft.
Demi W kwam erin voor Karina. Het einde kwam steeds meer in zicht en het stond nog steeds 1-1. In de 81ste minuut kwam de gouden wissel. Mieke komt erin voor Demi B en in de 85ste minuut scoorde ze de 2-1. Nog 5 minuten te gaan … in de 87ste minuut nog een goeie redding van Linda.
De scheidsrechter floot in de 90ste minuut de wedstrijd af. Na drie competitie wedstrijden te hebben gespeeld staan we nog steeds bovenaan met negen punten.
Volgende week spelen wij een uitwedstrijd tegen SP Daarle VR1 om half 1.

PS. Deze week heeft Ella de duckie gewonnen ðŸ˜‰.