67'
80'

4e klasse 05

21 september 2019 11:00

Vorige week hebben we ook tegen EMMS gespeeld voor de beker. Toen is het 3-0 voor ons geworden, dus we weten dat we kunnen winnen vandaag.

Om 11:00 klonk het eerste fluitsignaal van de wedstrijd. Wat daarna nog vaak ging klinken. De eerste kans van de wedstrijd was voor EMMS. Maar door een goede redding van Leonie blijft het 0-0. In de 2de minuut spelen Loes, Daniek en Kelly mooi samen, helaas de bal komt in de handen van de keeper van EMMS. Maar dan in minuut 5 maakt Loes de 1-0. En in minuut 7 geeft Loes een mooie voorzet en schiet Kelly de bal binnen 2-0. Wij spelen veel op de helft van EMMS en zijn goed aan het combineren. In minuut 26 neemt de keeper de uittrap, Loes vangt de bal goed op en geeft de bal voor aan Daniek, die schiet de bal binnen 3-0. EMMS krijgt in de 40ste minuut nog een kans maar schieten over. We gaan met een 3-0 stand de rust in.

In de rust werd besproken wat we goed hebben gedaan de eerste helft en wat wij de tweede helft nog kunnen verbeteren. Iedereen gaat weer vol goede moed naar het veld.
We spelen nog maar een paar minuten en er is een super mooie combinatie, Britt speelt de bal op Loes, Loes speelt de bal op Kelly en Kelly scoort de 4-0. Na een kwartier in de tweede helft komt onze linksback Kirsten er over heen en schiet de bal richting goal, helaas op de lat, maar loes vangt de bal op en schiet op goal, de keeper heeft de bal, maar niet klemvast. Kelly let goed op en schiet de 5-0 binnen. 1 minuut later geeft Britt de bal voor en kan Loes de bal binnen werken 6-0. Weer 1 minuut later kan Daniek de bal binnen schieten 7-0. Zo vallen de doelpunten er snel achter elkaar in. In de 22ste minuut zet Britt de aanval op die schiet de bal naar Kelly, Kelly legt de bal klaar voor Britt en die schiet de bal binnen 8-0 alweer. In de 75ste minuut nog een mooie actie van Britt, en die schiet de 9-0 binnen. Nu zou het mooi zijn als het 10-0 wordt, en ja hoor 10 minuten voor tijd schiet Kelly de 10-0 binnen.
Een mooie eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen.

Duckie is deze week voor Kelly, zij heeft een super goede wedstrijd gespeeld en 4 keer gescoord.

Vanavond hebben wij ons eerste teamfeest van dit seizoen en met deze mooie overwinning gaat dat hoe dan ook een groot feest worden.