0 - 4

HHC JO19-1

4e divisie G

1 februari 2020 15:00

Vandaag de eerste competitiewedstrijd na de winterstop. Tegenstander HZVV bleek, net als de eerste wedstrijd bij ons thuis, over een gehavende selectie te beschikken. Enkele spelbepalende spelers van hen waren geblesseerd, of waren niet beschikbaar om een andere reden. Volgens mij heeft onze keeper Jordi geen enkel schot tussen de palen hoeven te pareren. Ik zal dit verslag dan ook kort houden.

In de 22e minuut kopte Evert-Jan een sublieme voorzet van Ruben simpel in de verre hoek. In de 40e minuut  vloog een schitterend afstandsschot van Ruben, snoeihard en al zwabberend, onhoudbaar voor de keeper van HZVV, in de rechterbovenhoek. In de 45e minuut opnieuw een kopbal van Evert-Jan in de verre hoek, op aangeven van Ruben uit een vrije trap vanaf links. Wedstrijd gespeeld en met een comfortabele 3-0 de rust in.

Na de rust eenzelfde spelbeeld. HZVV was niet bij machte een fatsoenlijke aanval op de mat te leggen. Natuurlijk ook een verdienste van onze gedisciplineerd spelende jongens. In de 76e minuut gaf Cai, na een perfecte aanval, vanaf rechts een afgemeten voorzet op Tom B., die keurig afrondde met een gedegen intikker. Exact in de 90e minuut eindsignaal van de goed leidende scheidsrechter. Punt achter deze wedstrijd.
Volgende week de thuiswedstrijd tegen hekkensluiter PH.