Accommodatie

Onbekend

HHC JO19-1- Heino JO19-1    1-2

Vandaag de topper tegen mede-promovendus Heino. Als we de stand op de ranglijst bekijken, zien we dat dat wij en Heino de ranglijst aanvoeren. Zowaar geen slecht resultaat, als nieuwelingen in de vierde divisie.
We startten de dag met een, door enkele ouders georganiseerde, heerlijke brunch in het clubhuis van HHC. TOP geregeld!!! Nadat de hongerige magen waren gevuld, volgde een gedegen voorbespreking van de wedstrijd. Omdat onze trainer de spelers van Heino enkele jaren heeft getraind, wist hij bijna tot in detail, hoe ze zouden gaan spelen. Voordeel hiervan is dat wij ook ons strijdplan tot in de puntjes kunnen voorbereiden.  Om kwart voor een werd er afgetrapt. Kansen over en weer. De door ons gecreëerde mogelijkheden werden jammer genoeg niet benut. Allemaal net niet dus. We hadden de pech dat het bij de tegenstander net wel lukte. In de 26e minuut scoorden zij uit een rommelige situatie voor ons doel op schlemielige wijze de 0-1.
Na de rust eenzelfde spelbeeld. Wat opviel is dat we het niveau van de afgelopen weken niet op de mat konden leggen. Waarschijnlijk ook een verdienste van Heino, dat ons steeds vroeg vast zette.
Het oogde van onze kant allemaal een beetje onverzorgd. Passes die niet aankwamen, teveel duels gingen verloren. In de 57e minuut scoorde Heino tot overmaat van ramp ook nog de 0-2.
Door het toepassen van enkele wissels, probeerde onze trainer het tij te keren. Gedeeltelijk lukte dit aanvankelijk. In de 61e minuut scoorden wij 1-2. Er gloorde weer hoop op een goed resultaat. De bedoeling was dat we wat opportunistischer zouden gaan spelen het laatste half uur. Maar het bleek dat we dit type spel niet echt overtuigend uit kunnen voeren. De bal belandde overal op en naast het veld, behalve in de zestien meter van de tegenstander. Om doelpunten te produceren, zal je toch op enig moment voor de keeper moeten verschijnen en af moeten drukken. Maar we bleven te veel volharden in het rondspelen van de bal en afgezien van een bal op de lat, wisten we weinig  gevaar te stichten. Na een tumultueuze slotfase, floot de scheidsrechter af. Helaas, geen 3 punten en in plaats van koploper Heino tot op 1 punt te naderen, staan we nu op 7 punten achterstand. Maar we zijn pas op de helft van de competitie. We gaan zien hoe het zich ontwikkelt.

Terugkijkend op de eerst helft van het seizoen, kunnen we  best tevreden zijn. We staan tweede op de ranglijst en hebben bij vlagen goed verzorgd en mooi voetbal laten zien. Iets waar we
trots op mogen zijn. We gaan nu eerst genieten van de winterstop, om begin februari weer met frisse moed de competitie te hervatten.

Voor nu wens ik iedereen fijne feestdagen en alvast een voorspoedig, sportief maar vooral gezond