Monsterzege HHCJO19-1 tegen RigtersbleekJO19-1: 9-1

4e divisie G

23 november 2019 12:30

H. (Harry) Kamphuis

HHCJO19-1 – RigtersbleekJO9-1   9-1

Scoreverloop: 31. Tijmen Kiers 1-0, 34. Evert-Jan Zweers 2-0, 35. e.d. (assist Milan Oelen), 3-0, 54. doorgelopen tegenstander 3-1, 60. Tijmen Kiers 4-1, 70. Ruben Meijerink 5-1, 72. Ruben Meijerink 6-1, 78. Tom Odink 7-1, 79. Evert-Jan Zweers 8-1, 88. Jim Kieft 9-1
Gele kaart: ?
Scheidsrechter: Kamphuis
Toeschouwers: 68

Einde verslag. Niet echt, natuurlijk. Normaal staan de statistieken onderaan, vandaag echter gezien de formidabele uitslag maar eens bovenaan.
Na een gedegen wedstrijdbespreking, begonnen we 7 minuten later dan gepland aan de wedstrijd tegen het laag geklasseerde Rigtersbleek. In het eerste kwartier bleek dat de veldbezetting van de opponent er toch iets anders uitzag dan dat we verwacht hadden. Maar hier anticipeerden we goed op. Na wat aanwijzingen van de coach, kregen we de wedstrijd weer onder controle.
Kansjes over en weer. Tot de 31e minuut. In een tijdsbestek van 4 minuten scoorden wij 3 keer.
Tegenstander geknakt, zou je denken. Niets was minder waar. In de 54e minuut scoorden zij de 3-1.
Vlak hierna moest onze uitstekend acterende keeper een paar keer kordaat optreden, om de aansluitingstreffer te voorkomen. Nadat wij de 4-1 hadden gemaakt, knakte de tegenstander wel. Gedecideerd werd de wedstrijd
uitgespeeld. Na nog 5 doelpunten, waarvan enkele heel fraaie (ik noem geen namen😊), konden we weer 3 punten bijschrijven.  Goed resultaat, mooie wedstrijd.
Inmiddels staan we 2e op de ranglijst. Als we dit niveau vasthouden, kan dit resulteren in een hele mooie stand aan het eind van de competitie.
Volgende week de uitwedstrijd tegen asv Dronten. Met het vertoonde spel van de afgelopen twee weken, moet ook die wedstrijd een goed resultaat op kunnen leveren.