De Boshoek 5
7771RH
HARDENBERG
tel. 0523-261332

Na een reeks van vijf gewonnen wedstrijd heeft HHC Hardenberg niet weten te winnen van IJsselmeervogels. De ploeg van Bert van Hunenstijn verloor vooral van zichzelf zaterdagmiddag. In drie minuten tijd beslisten de gasten het duel dat in 0-2 eindigde.

Erg attractief voetbal was niet te zien op de Boshoek. Grote kansen vielen er niet tot de slotfase van de eerste helft. Keeper Nick Borgman liet de bal los na een corner van IJsselmeervogels en daar profiteerde Jerrel Hak optimaal van. Hij schoot de bal binnen: 0-1. Drie minuten later kwam een vrije bal van Bradley Martis via een speler van IJsselmeervogels, die hands leek te maken, voor de voeten van Jeffrey Buitenhuis, die buitenspel stond volgens iedereen van HHC Hardenberg. De scheidsrechter kende de 0-2 echter toe aan de ploeg uit Bunschoten-Spakenburg.

Na rust was het spel nog minder interessant. Vooral veel wissels en gele kaarten kwamen in de boeken, maar goals vielen er niet. Rob van der Leij was nog dichtbij een doelpunt, was het niet dat IJsselmeervogels de bal van de lijn haalde. Na nog twee kansjes van voormalig prof Rydell Poepon was het klaar: het bleef 0-2 en de punten gingen mee met de rood-witten, die hierdoor nagenoeg veilig zijn in de Jack’s League.