De Boshoek 5
7771RH
HARDENBERG
tel. 0523-261332

HHC Hardenberg was met twee goals te sterk voor De Treffers. De ploeg uit Groesbeek moest zaterdagmiddag op de Boshoek al in de eerste helft twee doelpunten incasseren. De laatste elf minuten werd het nog spannend, maar het team van Bert van Hunenstijn gaf de winst niet uit handen.

In de negende minuut was het al raak. Danny Bouws, die naar eigen zeggen sinds kort mee naar voren gaat met een corner, scoorde de 1-0. De cornerbal werd door Serge Fatima terug werd gekopt richting de rechtsback, die 'm vervolgens met zijn rechtervoet voorbij de doelman schiet.

HHC Hardenberg was beter dan De Treffers in de eerste helft, maar kreeg ook tegenstand. Toch creëerden de oranje-zwarten genoeg kansen. Matthijs Hardijk kreeg een flinke mogelijkheid en Jesper Drost schoot naast het doel. Na ruim een halfuur verdubbelde Hardijk de score. De aanvaller werd op links weggestuurd door Glenn Kobussen en knalde de bal in de verre hoek.

In de tweede helft waren de kaarten iets anders geschud, waar De Treffers sterk startte. Ramon Nijland reageerde attent bij een schot van links door Rick Wouters en ook Brian Campman kreeg een mogelijkheid. Na een flinke één op één kans van Steff Kaptein, waaruit een goal had moeten komen, kreeg HHC een tegentreffer te verwerken. Gavin Vlijter verschalkt oog in oog Nijland, die in de basis stond vanwege het te laat komen van eerste doelman Nick Borgman.

Het werd daarom onnodig spannend in de slotfase. Uiteindelijk kreeg HHC Hardenberg aan het eind van de wedstrijd de grootste kans. Een fantastische mogelijkheid om te scoren bracht Kaptein om zeep. Daarmee bleef het 2-1 op de Boshoek en bezetten de Hardenbergers de vierde plek op de ranglijst.