Westdijk 12
3752AE
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG
tel. 033-2992140

HHC Hardenberg is de tweede seizoenshelft gestart met een overwinning op IJsselmeervogels. Op de Westmaat kwamen de oranje-zwarten al voor rust op voorsprong. In de tweede helft verdubbelde Jesper Drost de score: 0-2.

Het was geen wedstrijd die ontzettend doelgericht was. Beide ploegen waren in de eerste helft evenredig aan elkaar, maar van veel kansen kwam het niet. Na een kwartier kreeg IJsselmeervogels een flinke mogelijkheid toen Nick Borgman moest ingrijpen bij een schot van Stan Beune. De tweede grote kans bleek ook direct een doelpunt. Een steekpass van Jesper Drost bracht Gersom Klok in de gelegenheid te schieten. En met succes, zijn bal eindigde linksachter de keeper in het doel.

In de tweede helft gebeurde er iets meer, al was het geen wereld van verschil. Drost drong opnieuw aan en Pieter Langedijk van de IJsselmeervogels kreeg een kansje, die eindigde in de handen van Borgman. Ook Rutger Etten probeerde het, maar ook zonder succes. Pas twintig minuten voor tijd kwam er een echt grote kans, die opnieuw werd verzilverd. Drost schoot in de korte hoek binnen: 0-2. En dat was ook meteen de eindstand.

Foto's: ProShots en OrangePictures