Laan van Nieuw-Zuid 25
2225SE
KATWIJK ZH
tel. 071-4014132

HHC Hardenberg heeft in de Katwijkse duinen gewonnen van Quick Boys. De blauw-witten konden niet op tegen de Hardenbergers, die met 0-3 wonnen.

De eerste grote kans van de wedstrijd was voor de thuisploeg. Vanuit een corner belandde de bal op de lat. In het eerste halfuur kreeg HHC de meeste kansen. De ploeg uit het oosten kon meer druk zetten, wat gepaard ging met balverlies van Quick Boys. Dat resulteerde na 33 minuten in de eerste goal, van Jesper Drost: 0-1. Net voor rust maakten de Kattukers hands, waardoor HHC een penalty kreeg. Rob van der Leij verzilverde deze: 0-2.

Na de pauze hield het team van Bert van Hunenstijn ook het overwicht. Ogidi Nwankwo kreeg met een bal op de lat nog een enorme mogelijkheid om te scoren. Een kans van Nick Runderkamp uit een vrije trap zette Nick Borgman nog even aan het werk, maar leverde geen doelpunt op. Na een flinke kans van Van der Leij, maakte Jurjan Mannes er met een indraaiende corner diep in de blessuretijd nog 0-3 van.

Foto's : ProShots