De Boshoek 5
7771RH
HARDENBERG
tel. 0523-261332

HHC Hardenberg heeft goede zaken gedaan op De Boshoek. In de wedstrijd tussen de nummer twee en nummer drie kwamen de oranje-zwarten met winst van het veld af. In de eerste helft bleef het 1-1, maar na rust kreeg HHC grip op De Treffers. De ploeg van Pascal Diender wist met 3-1 te winnen.

In de elfde minuut was de eerste kans direct een doelpunt. Na flipperkastvoetbal in de zestien van De Treffers, ving Glenn Kobussen de tweede bal op en knalde 'm in het net: 1-0. Daarna volgde een lange periode zonder grote kansen. De gasten drongen aan en kwamen regelmatig in het doelgebied van de Hardenbergers, maar grote mogelijkheden creëerden ze niet. Tot het moment van de goal na 31 minuten. Oussama Bouyaghlafen schoof de bal links voor de goal binnen: 1-1. Ondertussen had HHC moeite met het vinden van de aansluiting van het middenveld naar de aanvallers, waardoor ook de thuisploeg geen echte kansen kreeg.

Pascal Diender greep in met een wissel in de rust. Matthijs Hardijk verving Matías Jones, waardoor Gersom Klok een controlerende rol op het middenveld kreeg. Het zorgde ervoor dat De Treffers werd gehinderd in de opbouw en HHC meer de aanval kon zoeken. Na twintig minuten spelen in de tweede helft was het raak. Rob van der Leij kreeg de bal van Jesper Drost en schoot vanaf een meter of tien raak. Twee minuten daarna was Thomas Reinders, die een heel goede wedstrijd speelde, degene met een assist. Hardijk maakte het af: 3-1.

Opstelling HHC Hardenberg: Borgman, Fatima, Manuhutu, Mulder, Kobussen, Van der Leij, Drost, Bouws, Klok, Reinders en Jones.

Wissels: Görtz, Church, Hardijk, Etten, Reuvers, Mannes en Meier.

Opstelling De Treffers: El Ouazzane, Wouters, Van den Berg, Sirvania, Janssen, Den Dekker, Vlijter, Campman, Thomassen, Langeveld en Bouyaghlafen.

Wissels: Schalks, Ippel, Maertzdorf, Hunte, Van Hees, Dkidak en Toppenberg.

Foto's: ProShots