HHC baalt flink na opnieuw een nederlaag

Verlengde Sportlaan 2
3905AE
VEENENDAAL
tel. 0318-514562

HHC Hardenberg heeft voor de vijfde keer op rij niet weten te winnen. Met de topreeks van vijf duels en vijftien punten nog in het geheugen, weet het team de laatste weken maar niet om uit de reeks met teleurstellende resultaten te komen. In vijf duels pakte de ploeg één punt en daar kwam bij GVVV geen verandering in. Na een snelle achterstand scoorde HHC begin tweede helft de 1-1, maar moest zes minuten voor tijd de winnende treffer incasseren.

Al snel opende GVVV de score. De vrijstaande middenvelder Justin Spies ving een afvallende bal op, bedacht zich geen moment en schoot voorbij doelman Jorick Maats: 1-0. In de fase daarna probeerden Leroy George en Byron Burgering tevergeefs te scoren en wist HHC Hardenberg daar weinig tegenin te brengen, op een kansje van Danny Bouws na. Hoewel de ploeg van Pascal Diender veel balbezit had, creëerde het weinig mogelijkheden.

De thuisploeg startte de tweede helft met een flinke kans. Byron Burgering bracht Quincy Veenhof in de positie om binnen te koppen, maar Maats bleek scherp en was op tijd bij de bal. Vijf minuten later wisten de oranje-zwarten de gelijkmaker op het scorebord te zetten. Thomas Reinders gaf een voorzet op maat, die op sublieme wijze door Rob van der Leij werd verzilverd: 1-1.

Vervolgens bleven kansen voor beide ploegen uit, tot de slotfase. In de 84ste minuut knalde wisselspeler Jonathan Vergara Berrio de 2-1 tegen de netten. Maats was dichtbij, maar slaagde er niet in de bal uit zijn doel te houden. GVVV kreeg nog een enorme kans om de 3-1 te maken, maar de bal eindigde uiteindelijk in het zijnet.

Opstelling GVVV: Van Willige, Willems, Adnane, Maguire, Veenhof, De Leeuw, Burgering, Spies, Dumay, De Jong en George.

Wissels GVVV: Van Kouwen, Dilrosun, Chiazor, Sillé, Potjes, Homoet en Berrio.

Opstelling HHC: Maats, Manuhutu, Mulder, Olde Weghuis, Van der Leij, Drost, Strijker, Bouws, Ten Brinke, Reinders en Jones.

Wissels HHC: Borgman, Church, Egbers, De Lange, Van de Belt, Brzezowski en Wissink.

Foto’s: ProShots