Scheidsrechter

Stan Teuben

Accommodatie

Onbekend

HHC Hardenberg heeft met 3-0 winst tegen VV IJsselmeervogels belangrijke punten gepakt. Waar de ploeg met 1-0 naar de kleedkamer ging voor de rust, besliste Ravelino Junte in de 89ste minuut de wedstrijd.

Het elftal van Gert Jan Karsten begon goed. Rob van der Leij had een flinke kans en ook Jurjan Mannes was dichtbij een doelpunt. Na veertien minuten maakte Rick Hemmink de 1-0. Op een kans van Gillian Justiana na, kregen de bezoekers niet veel mogelijkheden. Tien minuten voor rust had Werkman nog een grote mogelijkheid.

Na rust probeerde Jeffrey Buitenhuis het nog en schoot Maikel de Harder op onderkant lat. Sargon Gouriye maakte het 1-op-1 met doelman Jaimy Schaap ook niet af. Na twee enorme kansen, één voor Rick Hemmink en de ander voor Gouriye, kreeg IJsselmeervogels weer een mogelijkheid. Maar Robbert Olijfveld kon zijn actie niet promoveren tot doelpunt. Tien minuten voor tijd benutte Rob van der Leij een penalty: 2-0 en uiteindelijk zorgde Ravelino Junte met een prachtig doelpunt voor de kers op de taart.