Younes Zakir

2e divisie 2e divisie

15 december 2018 15:30

Wim Bronsvoort

Het is HHC Hardenberg niet gelukt om de eerste seizoenshelft positief af te sluiten. De ploeg van Gert Jan Karsten was kansloos tegen Jong Vitesse. De club uit Arnhem won eenvoudig met 0-3.

Halverwege de eerste helft redde Ramon Nijland vakkundig een schot van Lars ten Teije, maar kort daarna was het wel raak. De corner van Jong Vitesse werd slecht weggewerkt door HHC en daarvan proviteerden de gasten: Özgür Aktas maakte de 0-1.

Anil Mercan probeerde kort voor rust nog de score te verdubbelen, al slaagde hij daar niet in. Ook een tweede grote kans van Ten Teije was niet goed genoeg voor een doelpunt, zijn inzet eindigde op de paal.

HHC probeerde het gelijkspel op het scorebord te zetten, maar kreeg al direct de deksel op de neus. Mercan scoorde 0-2 op aangeven van Ten Teije na een verkeerde terugspeelbal van Kevin Görtz. Een enorme kans van Rick Hemmink, die op de lat schoot, kon de wedstrijd kantelen maar deed dat niet. Uiteindelijk maakte Richie Musaba het af met zijn 0-3.