2 - 3

Kozakken Boys

2e divisie 2e divisie

11 mei 2019 14:30

HHC Hardenberg heeft niet weten te winnen van Kozakken Boys. In de voorlaatste thuiswedstrijd stonden de Hardenbergers met rust op een comfortabele voorsprong van 2-0, maar dat gaf het team in de tweede helft weer weg.

In het zonnetje maakte Rens van Benthem na een klein kwartier de 1-0. Twintig minuten later was het weer raak, Rob van der Leij verdubbelde de score. Na rust kwam er een ander Kozakken Boys uit de kleedkamer. Gemotiveerder en gebrand om te winnen. Een gouden wissel resulteerde in de 2-1, Johnny Lommers scoorde kort na zijn eerste balcontact.

Niet veel later viel de gelijkmaker. Ahmed El Azzouti maakte de 2-2. HHC probeerde er wat tegenin te brengen, maar Gwaeron Stout tekende voor het derde doelpunt in zeven minuten. De Hardenbergers konden daar niet tegenop en wisten, ondanks een grote kans van Rob van der Leij, niet meer te scoren.