1 - 1

Kon. HFC (zon)

2e divisie 2e divisie

20 april 2019 14:30

HHC Hardenberg heeft met 1-1 gelijkgespeeld tegen de Koninklijke HFC. In de hitte wisten beide ploegen niet de beslissende treffer te maken.

In de wedstrijd, die om half drie begon, werd in een tamme eerste helft niet gescoord. Ook kregen de teams weinig kansen. Net voor rust was er wel een grote mogelijkheid voor de Hardenbergers. Ravelino Junte schoot op keeper Tom Boks en in de rebound knalde Rob van der Leij de bal op de lat.

Na de pauze kwam de Koninklijke HFC snel op voorsprong. Robin Eindhoven maakte op aangeven van invaller Floris van der Linden de 0-1. Toch was het overwicht er van HHC Hardenberg, dat ruimte kreeg om te voetballen. Door slordigheid lukte het in eerste instantie niet om te scoren. Van der Leij kopte rakelings over de lat boven Boks. Na 65 minuten kwam eindelijk de gelijkmaker. Rick Hemmink schoot de bal in het net. Uiteindelijk hadden beide elftallen nog kansen, maar ze verzuimden beide te scoren.