IJsselmeervogels

1 - 2

2e divisie 2e divisie

13 april 2019 15:30

Op knappe wijze heeft HHC Hardenberg zaterdag kampioenskandidaat IJsselmeervogels verslagen. De rood-witten verloren met 2-1 van de Hardenbergers, die een sterk duel speelden.

In de eerste helft, waarin HHC floreerde, kwam de thuisploeg echter op 1-0 voorsprong. De vrije bal van Mike van de Laar veranderde door Jurjan Mannes van richting, waardoor Sander Danes – die zijn rentree maakte na een lange blessureperiode – kansloos was.

Na rust creëerde HHC minder, maar was het erg effectief. Rob van der Leij behield zijn topscorerspositie door de 1-1 te maken. Na de rode kaart van Ashwin Manuhutu, die twee keer geel incasseerde, maakte invaller Rens van Benthem de beslissende treffer. Elf minuten voor het eindsignaal zorgde hij voor de 1-2.