87'

2e divisie 2e divisie

8 december 2018 15:30

Nick Smit

HHC Hardenberg heeft met 0-0 gelijkgespeeld tegen GVVV. De ploeg van Gert Jan Karsten had de winst verdiend, maar de afronding van de Hardenbergers was niet succesvol.

Rob van der Leij had met twee grote kansen al een verschil moeten maken voor de rust. Na ruim een kwartier kopte hij voorlangs en even later kon Bart Hulsbos zijn schot net voor de doellijn weghalen. Maar ook GVVV had kansen. Jeremy de Graaf schoot waar Ramon Nijland attent was en Roy Terschegget schoot over het doel.

In de tweede helft kwam HHC de kleedkamer uit met een mooie kans. Jurjan Mannes schoot op de buitenkant van de paal. Een knal van Jeremy de Graaf op doelman Ramon Nijland en Soufiane Laghmouchi met een schot naast brachten geen verandering in de score. Aan HHC-zijde probeerde Ravelino Junte tegenstander Johan Jansen op het verkeerde been te zetten, maar de doelverdediger van GVVV redde goed. Ook Rob van der Leij, die de bal met een stuit op de grond over het doel kopte, scoorde niet.

Heel spannend was de tweede helft niet, maar HHC Hardenberg had zeker een doelpunt verdiend. Nog even was GVVV gevaarlijk in de slotfase toen invaller Sherwin Grot tweemaal dichtbij het doel kwam, al wisten de Blauwen niet Ramon Nijland te passeren.