72'

2e divisie 2e divisie

29 september 2018 15:30

Jannick van der Laan

HHC Hardenberg heeft met een flinke klapper opnieuw drie punten te pakken. Tegenstander BVV Barendrecht ging met 0-4 over de knie. Sargon Gouriye was de gevierde man met drie doelpunten.

In de vierde minuut startte het offensief van HHC Hardenberg. Rens van Benthem schoot de bal via de verdediging van BVV Barendrecht achter. Twee minuten daarna opende de ploeg van Gert Jan Karsten de score. Rick Hemmink schoot een afvallende bal netjes binnen: 0-1. Het bleef kansen regenen. Gouriye schoot op een attente Niek van der Ploeg, die even later met zijn vingertoppen een schot van Van Benthem naar de lat dirigeerde.

Los van een schot van Danny Monster was HHC oppermachtig. Halverwege de eerste helft maakte Gouriye z’n eerste van de middag, de goal werd hem in een mooi één tweetje gegund door Rob van der Leij: 0-2. Net voor rust kwamen de Hardenbergers op 0-3 voorsprong, de afvallende bal werd nu benut door Gouriye.

Na rust was HHC minder effectief in kansen creëren, maar viel toch nog de 0-4. Daarmee was de derde goal van Gouriye een feit. En daarmee gingen de oranje-zwarten vrolijk terug naar Hardenberg met drie zwaarverdiende punten.