HHC Hardenberg verslaat koploper AFC met 4-2

4 - 2

AFC (zon)

2e divisie 2e divisie

23 februari 2019 15:30

HHC Hardenberg heeft zich thuis gerevancheerd, van koploper AFC won de ploeg met 4-2. Na een doelpuntloze eerste helft, kwamen de Hardenbergers na rust echt los. De Amsterdammers kwamen na een 2-0 achterstand nog gelijk, maar de beide goals mochten niet baten.

Jurjan Mannes was verantwoordelijk voor de eerste goal, even na rust. Rick Hemmink bracht hem in de positie op te score met een scherpe pass en Mannes verpestte die kans niet. Vervolgens gaf de doelpuntenmaker zelf een assist aan Dérian Reinders, die de 2-0 maakte. Na een goal van invaller Matthijs Jesse (2-1) scoorde Yordi Teijsse en stond het weer gelijk: 2-2. Maar waar HHC het eerder lastig had om dit soort mentale klappen op te vangen, ging het vandaag goed. Rick Hemmink scoorde de 3-2 en uiteindelijk besloot debutant Rutger Etten het duel: 4-2.