Scheidsrechter

Sam Dröge

Accommodatie

Onbekend

Met een lesje effectiviteit heeft HHC Hardenberg zaterdag gewonnen van Jong Almere City FC. Met 0-4 ging de ploeg uit Flevoland over de knie. Drie dure punten nam het team van Gert Jan Karsten mee naar huis.

In de eerste helft kwam HHC aardig mee met het spel, maar speelde het niet fantastisch. Halverwege viel het eerste doelpunt. Rick Hemmink die bijna niet aan de bal kwam, schoot hard langs doelman Grim. Zes minuten later viel Rob van der Leij en dwong daarmee een penalty af: 0-2.

Na rust was HHC Hardenberg in geen velden of wegen te bekennen, des te indrukwekkender was het dat het nog tweemaal scoorde. Jurjan Mannes schoot in de eerste omschakeling na rust de bal erin: 0-3. Uiteindelijk kwam er nog een penalty (0-4 door Rob van der Leij, een botsing met een assistent-scheidsrechter en Karsten én een rode kaart. Daarmee zat alles in het duel wat erin kon zitten.