Tim Peters

2e divisie 2e divisie

2 februari 2019 15:30

Jörn te Kloeze

HHC Hardenberg heeft in Scheveningen een 2-0 achterstand knap omgezet in een gelijkspel. Voor rust maakte de ploeg van Gert Jan Karsten de aansluitingstreffer, om na rust zelfs op voorsprong te komen. Uiteindelijk lukte het beide ploegen niet om hun grote kansen om te zetten in goals.

Al in de vijfde minuut van de wedstrijd kwam de gastheer op voorsprong. Brandon Robinson trof het doel in een fase waarin HHC Hardenberg slecht startte. Vier minuten daarna kon hij z'n tweede maken. Kort voor rust maakte Rob van der Leij de 2-1, waardoor HHC met hoop naar de kleedkamer ging.

Met Ravelino Junte en Rens van Benthem in plaats van Sargon Gouriye en Ryan Snelders begon de ploeg aan de tweede helft. Na acht minuten startte het doelpuntenfestijn. In de 53e minuut maakte Rick Hemmink de 2-2, een minuut later Van der Leij de 3-2 en weer een minuut later Mitchell de Vlugt de 3-3. Vele kansen, waaronder een honderd procent kans voor Van Benthem, brachten geen verandering in de tussenstand.