HHC Hardenberg verslaat de Treffers met 3-0

3 - 0

De Treffers (zon)

2e divisie 2e divisie

3 november 2018 15:30

Het is  HHC Hardenberg gelukt om 3 punten op de Boshoek te houden. Waar de afgelopen periode vooral in uitwedstrijden de 3 punten werden meegenomen naar Hardenberg, werden de 3 punten nu fijn op de Boshoek gehouden. In een spannend duel werd het 3-0 voor de oranjehemden. De gasten uit Groesbeek speelden een degelijke pot waarbij ze meer balbezit hadden dan HHC, maar HHC was dodelijk voor de goal door de kansen af te maken die werden gecreëerd.

Al na 10 minuten konden de oranjehemden juichen, want na een mooie aanval en een geweldige actie van Metaj kon Mannes al binnen schieten. Daarna ging het spel verder beide kanten op met wat kleine kansjes aan beide zijden. Tot vlak voor rust Mannes kon profiteren van een blunder van de keeper van de gasten uit Groesbeek. Met 2-0 de rust in op de Boshoek is dan wel even heel lekker.

In de tweede helft was het weer meteen Mannes die bijna voor de 3-0 zorgde. Na een gele kaart voor beide teams werd er even voorzichtiger gespeeld. In het laatste kwartier lieten de gasten de bal rondgaan en komt HHC er af en toe gevaarlijk uit,  hetgeen resulteert in 2 kansen van Hemmink die helaas net niet binnen vallen. Ook krijgen de Treffers nog een goede kopkans. Van Benthem komt in de 81e minuut het veld in voor Gouriye en maakt ook uiteindelijk de 3-0 die aan alle onzekerheid een einde maakt.