7771RH
HARDENBERG
tel. 0523-261332

EEN MOOIE NAZOMERSE ZATERDAG!
Vorige week heeft vrouwen 3 een uit wedstrijd gespeeld tegen DOS’37. Helaas is hier geen verslag van vastgelegd. Het was ook best een ingewikkelde wedstrijd met wissels die gewisseld zouden worden maar toch niet door blessureleed en mensen die 3 uurtjes konden slapen na hun nachtdienst even kwam voetballen en weer terug hun bed indoken. En op de bank waren ze oppascentrale 🤪
In grote lijnen de wedstrijd van vorige week 3-0 achter bij rust, direct na rust 3-2 eindstand 5-2.

Gauw vergeten en door naar de derby HHC VROUWEN 3 vs BERGENTHEIM 3
Halverwege deze week hadden wij training op woensdagavond 20:15 maar iedereen was er al om 19:45 omdat onze Mandy een jubileum had bereikt van 25 jaar lid zijn van HHC. En ja deze Mandy doet zaterdag mee en zal dan al haar ervaring overbrengen op de rest van het team.
Vrijdagavond was het ook nog een beetje hectisch in de groepsapp want onze scheidsrechter was ziek geworden en we moesten als team zelf voor een vervanger zorgen. Er werden veel mensen gevraagd maarja het was erg kortdag. Gelukkig was Dennis onze held. Hij moest smiddags een wedstrijd voor de KNVB fluiten en hielp ons smorgens uit de brand. Bedankt daarvoor!

Zaterdag 9 oktober 2021:
9:30 aanwezig in de kantine bakje koffie/thee drinken en op naar de kleedkamer. Ina begon met het bedanken van onze gastsprelers: Cachelle die wel de eerste helft wilde keepen omdat Aline vorige week geblesseerd was geraakt en Loes mulder die graag met ons mee wilde doen omdat ze met haar team een erg late uitwedstrijd had en ze dan moest werken. Daarna volgde de opstelling: Hierin werd vlak voor tijd nog wat gewijzigd omdat Rianne te ‘eerlijk’ had gezegd dat ze zich verslapen had. Rianne nam haar boetekleed en ging de eerste 22 min vlaggen.
10:30 begon de wedstrijd op veld 5 met 5 wissels. En een aantal geblesseerden.
“9: Mandy loopt goed door en scoort vanaf de zijkant. (1-0) Daar kwamen de anekdotes vanaf de kant kijk wat een bak ervaring al 25 jaar! 😃
“19: keiharde tegengoal (1-1) hier werden ze aan de kant een beetje stil van. Deze goal kwam vanuit het niets. Na een drietal wissels van bergentheim.
“22: Mieke wandelt naar de andere kant van het veld om de vlag van Rianne over te nemen.😉
“41: Loes met harde droge knal, net buiten bereik van de keep. (2-1) We gaan met een goed gevoel de rust in.
“45 Tijdens de rust was het druk op het veld. 5 wissels aan het warm lopen. Mieke inschieten want die ging de tweede helft keepen.
Simone kwam erin voor Janine
Mieke voor Cachelle
Rianne voor Mandy
Irma voor Mirjam
Sascha voor Liesbeth
“57: via een aanval met Cobine en Sascha scoort Joanne met een kopbal. (3-1)
“73; Joanne samen met Sascha op de keeper af, via schot op keeper die loslaat, scoort Joanne.(4-1)
“76: keeper van Bergentheim probeert de bal ver weg te trappen na de inzet van Loes, Irma krijgt de bal voor de voeten bedenkt zich niks en schiet vanaf 40 meter de bal met prachtige boogbal over de keeper (5-1)
“80: Joanne heeft veel ruimte rent alleen op keeper af en scoort.(6-1)
“85 Bergentheim gaf al aan scheids fluit maar af het is genoeg geweest. Maar HHC wilde nog wel even wat laten zien aan alle supporters die langs de kant stonden.
“85: Sascha vangt bal van keeper op en omspeelt met een soort goochelbal de keeper en schiet met een prachtige boogbal de bal in het netje (7-1)
“88: Sascha knalt de laatste goal binnen op aangeven van Loes (8-1)
Joanne ging met een hattrick het veld af. 👏 Dit mede te danken aan Sascha, die twee gingen als een tandem steeds over de verdediging van Bergentheim heen.
Wat een blije gezichten na afloop!
Benieuwd naar Maandag op de training. Wat Ina vind van onze nieuwe trend van doelpunten scoren. 😉