De Boshoek 5
7771RH
HARDENBERG
tel. 0523-261332

Koploper HHC Hardenberg heeft thuis met 1-6 verloren van Rijnsburgse Boys. De tegenstander kwam in de eerste helft al op 0-4 voorsprong. In de laatste tien minuten vielen de laatste drie doelpunten.

De eerste goal viel in de tiende minuut. Delano Asante scoorde na een counter van zijn ploeg. Rob van der Leij en Jurjan Mannes kregen nog aardige kansen, maar slaagden er niet in om de bal langs Wesley Zonneveld te schieten. Nadat de wedstrijd twaalf minuten gestaakt werd wegens onweer, ging de wedstrijd weer verder.

In drie minuten tijd ging de tussenstand van 0-2 naar 0-4. Een flinke tegenvaller voor HHC Hardenberg. Dani van der Moot wist in de zeer korte periode een hattrick te maken en tekende daarbij voor de winst van Rijnsburgse Boys.

Na rust kreeg Asante nog een kans en Van der Leij was dichtbij na een voorzet van Matthijs Hardijk, maar de effectiviteit van Rijnsburgs kwam HHC niet meer te boven. In de 82ste minuut wist Furhgill Zeldenrust zelfs nog de 0-5 te maken. Na een penalty van Rob van der Leij, de 1-5, maakte Zeldenrust het af met de 1-6.

Foto's: ProShots